Nyomtatás

Rólam

Mottó: Mi vagyunk a Vendégért, és nem a Vendég van  értünk.

Az alkotásvágy mindig is hajtott. Örömemet lelem a fodrászatban, és a sminkek készítésében; hivatásomnak tartom a nők szépségének kibontakoztatását. Nem tekintem munkának, amit végzek, hanem inkább örömteli alkotási folyamatnak. Fontosnak tartom a fodrász és a vendég közti kapcsolatot, ami nem egy üzleti kapcsolat hanem annál sokkal több: baráti és bizalmi státusz. Ezt a bizalmat többek közt tőlük is megkaptam, és a mai napig élvezem:

  • Vincze Lilla énekesnő,
  • Bayer Ilona, (M1 Híradó)
  • Sajgál Erika színművésznő,
  • Simon Judit és Fazekas Erzsébet (Sport1 TV)
  • Kánya Kata
  • Urbán Erika.


Rádióriport Müller MónikávalRádióriportot Müller Mónikával - I. rész

Rádióriport Müller Mónikával

Rádióriportot Müller Mónikával - II. rész

 

Szakmai önéletrajz


Müller Mónika - LátványfodrászKislány koromban már különös vonzalmat éreztem a babáim haja iránt, majd később édesanyám próbált megóvni mások hajának birizgálásától. Idővel kiderült, számomra ez lesz a helyes út, és az általános iskola elvégzése után,1996-ban végeztem a 12.számú Kereskedelmi és Szakmunkásképző Intézetben, azaz a „Dallos Idában”. Ez az iskola megfelelő alapot biztosított, szakmai tudásom és céljaim megszerzéséhez, eléréséhez. Mesterem Szabó Imre volt, akitől nem csak a szakmai fortélyokat és tudást szereztem meg, hanem a szakma iránti alázatot és üzleti etikettet is.

Fontosnak tartom az örök érvényű szabályt: a Vendég/Vendégek tiszteletét, mert a mai elüzletiesedett világunkban ez hatványozottan számít, hiszen Mi vagyunk a Vendégért, és nem a Vendég van  értünk.

A folyamatos szakmai fejlődés, továbbképzéseken való részvétel és különböző szakmai elismeréseken túl, a vendégek elismerése a legfontosabb. Törekszem arra, hogy a külső szépség mellett egy belső harmóniát is teremtsek a vendégeimnek, ez a szalon hangulatában, kellemes légkörében is megjelenik.

Szalonunkban, a Bambusz Szépségszalonban, időt és energiát nem kímélve, megteremtettük azt a barátságos környezetet és kollegiális csapatot, akik ugyanilyen szellemben, hosszú távon és közös érdekeket szolgálva ott állnak mellettem és a Vendégeink szolgálatában!