A munkámnál használt anyagokról


Sok-sok év alatt, elmondhatom kipróbáltam több cégnek a különböző termékeit és úgy tapasztaltam, hogy az ár-érték arány nem minden esetben fedezi a minőséget. Nem mindig a legdrágább és legmagasabb kategóriájú terméket a leghasználhatóbbak. A szakmában eltöltött 16 év minden tapasztalata, tudása alapján kijelenthetem,hogy a leghasználhatóbb anyagok ár-érték arányban a középmagas kategóriájú termékek. Ezért jó ideig nem köteleztem el magam, egyik cégnél sem. Volt, amiből egyik, volt, amiből másik terméket tartottam jónak és árban megfelelőnek! Mert a termékeket nemcsak az alapján kell kiválasztani, hogy a fodrásznak mi áll közel a szívéhez, hanem tudnia kell, hogy mi a vendégkörének az igénye és nem utolsó sorban az anyagi lehetőségei mit engednek meg. Ezért nehéz és összetett dolog ez, hogy a jó minőséghez egy megfelelő árat is találjunk.

Amivel nemrég találkoztam, arra igazából nem tudtam NEM-et mondani:

Cece of Sweden Szakmai bemutató fodrásza - - Müller Mónika - Látványfodrász
A Cece of Sweden termékeivel a Trim95 Kft. jóvoltából ismerkedtem meg. Kárpáti György,a cég vezetője első körben egy pár terméket hagyott nekem a szépségszalonban, hogy próbáljam ki Őket, és mondjak róluk véleményt. Ez már szimpatikus volt, mert a tapasztalataim azt mutatták eddig, hogy ha jön egy új cég, vagy új termékcsalád azt minden esetben el kell adni, még ha nincsenek is meggyőződve minden termék megfelelő használatáról, minőségéről. Ezzel szemben, Gyuri nem mondott mást, mint, hogy őszintén véleményezzem a termékeket.

 
Így szépen sorban, több hónap alatt, kipróbáltam a cég összes termékét, és el kell, hogy mondjam, nem voltam minden termékkel 100%-osan elégedett!
Elmondtam szakmai tapasztalataimat és véleményem az anyagokról, hajfestékekről, hajápoló termékcsaládjáról, finis termékeiről, és amivel nem voltam annyira elégedett, azt tolmács segítségével közvetítettem a cég vezetőjének, tulajdonosának. Megkaptam a válaszokat és picit pontosabb termékhasználati fordítások után (arányok, hatóidők,stb) meg kellett állapítanom,ha megfelelően használom, és a leírtakhoz tartom Magam, akkor az összes terméke használható és jó minőségű!


Nekem ebből már az a tanulság vonható le, hogy a szakmában eltöltött évekre és a rutinra, akkor sem szabad hagyatkozni, ha néha a fodrász úgy is gondolja...

Állandó bemutatókat tartok: szalontréningeket, a szakmának és a nagyközönségnek egyaránt.

 

Teljes termékkínálatot ITT tekintheti meg >>>